مشاوره حقوقی به صورت حضوری و آنلاین-موسسه حقوقی دادیاران عدالت پرور
نوشته شده توسط : ایران ماداس

مشاوره حقوقی امروزه بسیار کاربردی است که وکلا و حقوقدانان در این زمینه فعالیت هایی در حوزه های مختلف انجام می دهند.

از مشاوره حقوقی به صورت حضوری و آنلاین بهره مند شوید

در جوامع امروزی بسیاری از مردم به صورت خواسته و ناخواسته با مسائل حقوقی سر و کار دارند. در این نوشتار در مورد مشاوره حقوقی توضیحاتی ارائه می دهیم. شما می توانید با توجه به شرایطی که دارید به صورت حضوری و غیرحضوری از مشاوره های حقوقی بهره مند شوید.  از مقوله هایی مانند ازدواج و خانواده گرفته تا موضوعاتی مانند خرید و فروش املاک و کسب و کار ها همگی در حیطه علم حقوق قرار می گیرند. بسیاری از مردم که سر و کار زیادی با مسائل حقوقی دارند سعی می کنند در زمینه های مرتبط با مسائل خود اطلاعات حقوقی کسب کنند. اطلاع داشتن از مسائل حقوقی صرفا این نیست که شما به دفتر یک وکیل مراجعه نمایید و در مورد روند یک پرونده مشخص از او توضیحاتی بخواهید. این کار ممکن است وقت گیر باشد و شما نتوانید به صورت حضوری به دفاتر حقوقی مراجعه نمایید. در نتیجه به شما پیشنهاد می کنیم از مشاوره حقوقی آنلاین یا تلفنی استفاده کنید.

امروزه مجموعه های حقوقی و دفاتر وکلا به صورت آنلاین و تلفنی و البته حضوری، خدمات مشاوره به مراجعین ارائه می دهند.

مشاوره حقوقی را در واقع می توان یکی از روش های استفاده از اطلاعات و داده های حقوقی برشمرد که اصولا افرادی با مدرک آکادمیک کارشناسی رشته حقوق به این کار اقدام می نمایند.

البته حداقل مدرک لازم برای این امر کارشناسی است. مسلما هر چه میزان تحصیلات و سواد فرد بالاتر باشد می تواند در امورات حقوقی و مشاوره بسیار موفق تر عمل کند.

یکی از مهمترین مباحثی که در مشاوره حقوقی به افراد موثر است، تجربه کاری می باشد.

به این معنی که مشاور در زمینه ای که به او مراجعه می کنید تجربه انجام پرونده و یا ارائه مشاوره داشته باشد.

برای مثال وقتی برای مسائل حقوقی مانند خرید و فروش املاک نیاز به مشاوره دارید، بهتر است به یک وکیل یا مشاور حقوقی در این زمینه مراجعه نمایید. این مورد برای سایر مباحث حقوقی نیز مطرح است.

مشاوره حقوقی را چه افرادی انجام می دهند؟

در جامعه ما به این صورت رایج است که کار مشاوره حقوقی را وکلای پایه یک و پایه دو دادگستری انجام می دهند.

 به این منظور که برای امر مشاوره بهتر است فرد وکیل باشد.

البته در برخی مجموعه ها همانطور که اشاره شد از فارغ التحصیلان رشته حقوق نیز استفاده می کنند.

یکی مجموعه که اقدام به مشاوره حقوقی به افراد و مراجعین می کند باید دارای مجوز های قانونی باشد و در این مسیر سلسه مراتب قانونی را طی نماید.

در واقع می توان گفت هر فردی که در جامعه به نام حقوقدان شناخته می شود، می تواند فعالیت خود را در زمینه مشاوره حقوقی آغاز نماید.

البته به این موضوع اشاره شد که این کار به اخذ مجوز های لازم بستگی دارد.

در مورد ارائه مشاوره حقوقی محدودیت خاصی وجود ندارد و افراد با توجه به توانمندی و تجارب خود می توانند در این مسیر اقدام کنند. از دیگر نکات مهم در این زمینه حق الزحمه مشاوره است که در ادامه به آن خواهیم پرداخت.

تفاوت مشاوره حقوقی و وکالت

در مورد فردی که مشاوره حقوقی می دهد، می توان گفت که فرد مستقلا و یا برای یک مجموعه حقوقی کار می کند. در مورد حق الزحمه این افراد باید گفت که مراجع ذی ربط این نرخ ها را مشخص می کنند. مجموعه های حقوقی ملزم هستند که این نرخ ها را در معرض دید مراجعین قرار دهند. حق الوکاله وکیل با حق الزحمه مشاوره حقوقی متفاوت است. در واقع باید گفت که حق الوکاله مبلغ بالاتری است که به وکیل پرداخت می شود. در مورد تفاوت مشاوره حقوقی و وکالت حقوقی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • حق الوکاله وکیل دادگستری از حق الزحمه مشاوره حقوقی بالاتر است. حق الوکاله از طرف کانون وکلا تعیین می شود و تمامی وکلا ملزم هستند که طبق آن عمل کنند. مشاوره حقوقی نیز به همین صورت است و هر مشاوره نرخ مشخصی دارد. البته حق الوکاله یک توافق کلی است که بین وکیل و موکل حاصل می شود. اگر وکیل و موکل توافقی در مورد حق الزحمه وکالت انجام نداده باشند، باید طبق قانون عمل کنند. در این مورد، ماده ۶۷۶ تصریح می کند که: «حق الوکاله تابع قرارداد بین طرفین خواهد بود و اگر نسبت به حق الوکاله یا مقدار آن قرارداد نباشد تابع عرف و عادت است اگر عادت مسلمی نباشد وکیل مستحق اجرت المثل است.»
  • وکالت اصولا به صورت حضوری انجام می شود. شما باید حتی برای یک بار هم که شده به دفتر وکیل مراجعه نمایید و تمامی جزئیات پرونده را برای او شرح دهید. اما برای مشاوره حقوقی شما می توانید به صورت آنلاین یا تلفنی اقدام نمایید. در نظر داشته باشید که اصولا برای سوالات ساده و در حد راهنمایی شما می توانید از مشاوره حقوقی استفاده کنید. اگر پرونده شما دارای پیچیدگی هایی است، پیشنهاد می کنیم کار را به یک وکیل توانمند و حرفه ای بسپارید.
  • وکلای دادگستری باید از موکل خود دارای وکالت نامه رسمی باشند. وکالت نامه رسمی در دفاتر اسناد رسمی تنظیم می شود و نیاز به امضا و اثر انگشت وکیل نیست. فراموش نکنید که حیطه اختیارات وکیل را موکل تعیین می کند و وکیل نمی تواند فراتر از چهارچوب تعیین شده کار انجام دهد. مشاوره حقوقی نیاز به انعقاد قرارداد خاصی ندارد. شما همین حالا می توانید تلفن خود را بردارید و در مورد موضوعی که مد نظر دارید، با مشاوره حقوقی صحبت کنید.

مشاوره های حقوقی آنلاین و تلفنی

نکته ای که بهتر است در مورد مشاوره حقوقی در نظر داشته باشید، این است که می توانید پیش از بروز مشکل اقدام به گرفتن مشاوره نمایید.

لزوما نیاز نیست که منتظر باشید تا در روند یک پرونده قرار گرفته و در صورت بروز مشکل به مشاوره حقوقی یا وکیل مراجعه نمایید.

مشاوره حقوقی آنلاین و تلفنی نیز امروزه کار را بسیار راحت تر کرده است.

شما می توانید برای دریافت مشاوره با این مجموعه ها تماس حاصل نمایید. اصولا در سایت این مجموعه ها راه های ارتباطی دیگری مانند شماره یا آیدی تلگرام و واتساپ و دیگر پیامرسان ها قرار داده شده است. شما می توانید از هر مسیر ارتباطی که راحتتر هستید برای مشاوره اقدام نمایید.

موسسه حقوقی دادیاران عدالت پرور

پذیرش وکالت تخصصی و ارایه مشاوره حقوقی در زمینه های : حقوقی ، کیفری، ملکی، ثبتی ،شرکت ها، خانواده، طلاق ، مهریه ، نفقه ،حضانت فرزند، وصول مطالبات ، چک و..... انجام وکالت و پیگیری پرونده در دادگاه های بدوی - تجدید نظر - دیوان عالی کشور - دادگاه انقلاب - عدالت اداری - شورای حل اختلاف و . . . توسط موسسه حقوقی دادیاران عدالت پرور





:: بازدید از این مطلب : 250
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 مرداد 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید

/commenting/avatars/avatar10.jpg
alireza در تاریخ : 1401/5/16/7 - - گفته است :
(سیستم ارسال کامنت گروهی) ارسال ده ها کامنت در دقیقه به صورت اتوماتیک با سرعت وبلاگتان را به بقیه معرفی کنید!
http://www.robot-blog.ir


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: